top of page

Praktijkvoorbeelden

Praktijkvoorbeeld 1

Waarneming in opdracht van een agrarisch bedrijf

Ik word gebeld door een agrarisch bedrijf; de boerin vraagt mij om het bedrijf door te meten op invloeden, die ervoor zorgen dat de koeien minder – en kwalitatief slechtere melk geven, dan ze zouden horen te doen. 

Tijdens het telefoongesprek, zie ik in een flits helder aan de binnenkant van mijn ogen, een beeld gevormd worden van een koe, die met een sensor om haar hals voor een voerbak staat, waar door een automatisch programma voer in wordt gestort.

Het voer wat ik helderziend (meteen tijdens het eerste telefoongesprek) zie, zit vol met zwarte spikkels. Ik vertel de boerin wat ik zie. Men gaat niet direct akkoord met mijn bevindingen en ik word gevraagd, om af te reizen naar de Duitse Vulkaan-Eifel, waar het bedrijf is gelegen. Binnen het bedrijf zijn er meerdere punten, die om aandacht vragen. Ik geef advies en een aantal zaken worden aangepast.

Om een lang verhaal kort te maken: Ik ben twee maal naar het bedrijf afgereisd om advies te geven en zaken door te meten op twee verschillende locaties in dit gebied.

De uiteindelijke uitkomst was: Het voer bleek na laboratoriumonderzoek besmet met een bepaalde stof, die er niet in thuis hoorde.  Het agrarisch bedrijf is overgestapt naar een andere voerleverancier. Het probleem was na enige tijd opgelost, de koeien gaven na een aantal maanden weer de normale hoeveelheid – en de normale, gewenste kwaliteit melk. 

Praktijkvoorbeeld 2

Een Chihuahua is vermist in Oss, April 2018. Deze Chihuahua is gevonden door vrijwilligers via doorgegeven aanwijzingen van Momenten van Verwondering, na afstemming op de energiefrequentie van dit dier.

Op een zonnige dag in April 2018 werd ik gebeld door een vrijwilliger van de stichting WIOA.

Deze stichting spoort met groepen vrijwilligers vermiste honden op.

In afstemming op bovenstaand vermist hondje, zie ik helderziend een witte vechthond. Op google-afbeeldingen zoek ik dit ras op. Het blijkt een witte Stafford te zijn, die ik waargenomen heb. Nadat ik dit gegeven heb doorgegeven aan de stichting, komt er een tip binnen van een vrijwilliger, die een soortgelijke hond kent in Oss. Een groep vrijwilligers wordt naar de locatie gestuurd, waar deze witte Stafford vaak gezien wordt. Deze locatie is 2,7 km vanaf de eerste locatie van vermissing van de Chihuahua.

Uiteindelijk wordt in de nabije omgeving van het woonadres van de witte Stafford, de vermiste Chihuahua gevonden. Deze witte Stafford dient als ‘brug-figuur’ tijdens de opsporing. Ik heb deze, evenals de vermiste Chihuahua nooit in levende lijve gezien.

Dit betekent, dat we elkaar nodig hebben tijdens de opsporingsactiviteiten. Ik ben er trots op, dat ik hiervan onderdeel heb mogen zijn.

Praktijkvoorbeeld 3

Een hond is vermist. Ik zit bij iemand aan tafel, die de opdracht heeft, om via een reukspoor deze hond te vinden, samen met haar eigen speurhond.

 

Op het zelfde moment, dat zij de plaatsnaam uitspreekt aan mij, krijg ik in een flits een plattegrond te zien van die betreffende plaats. Ik vraag aan haar een papiertje en een pen en ik teken vliegensvlug een schets van de betreffende woonplaats met een noord- en zuid-lijn erin en een kruisje erbij, exact zoals ik het plaatje zwart-wit zie in mijn hoofd. Uiteindelijk is dit de plaats waar men gaat zoeken en waar men ook daadwerkelijk het dier heeft gevonden.

Praktijkvoorbeeld 4

Een goede vriendin heeft het gevoel, dat er binnenkort een man in haar leven komt en vraagt mij om raad. Op het moment van de adviesvraag ben ik aan het rijden. Achter het stuur krijg ik direct de volgende informatie door, tijdens het lezen van het appje wat de goede vriendin (uit België) mij toestuurt. De informatie is als volgt: “Je man, je prins staat al klaar, alleen weten jullie het allebei nog niet. Komt sneller dan je denkt.”

De vriendin vraagt of ze hem al kent ?

Ik: “man met korte bruine haren en haarlok en zwart brilletje met wat hoekige glazen. Eerlijk en betrouwbaar. Heeft zelf ook nogal wat meegemaakt. Naam Geert … Niks verwachten … Komt automatisch als magneet naar je toe … “

Deze informatie kreeg ik letterlijk door al rijdende over de snelweg. Ik weet het, het is onverantwoord maar het gebeurt gewoon automatisch. Deze informatie ontving ik op 5 juli 2017.

Op 12 juli 2017 ontmoette mijn goede vriendin haar prins:   Geert!   met korte bruine haren en een zwart brilletje met wat hoekige glazen. Ik heb ze onlangs samen ontmoet en de energie van deze man (zijn aura) voelt exact aan, als de energievorm, die ik kon voelen tijdens de doorgeving op 5 juli j.l.

bottom of page