top of page

Graancirkel-informatiecentrum

Op deze webpagina vind je afbeeldingen van graancirkels. De meeste van deze graancirkels hebben in Zuid-Engeland in de vele graanvelden als een stempel gedrukt gelegen.

Regelmatig ontstaan het volgende jaar in het zelfde veld op dezelfde plek de zgn. 'ghost-cirkels'.

Dit zijn een soort van flauwe afdrukken van de graancirkel, die er een jaar eerder veel scherper heeft gelegen. De groei van kiemen en volwassen granen binnen deze ghost-cirkels is vaak verstoord. En de levensenergie is er meetbaar hoger dan elders in het veld.

Ghost-cirkels ontstaan vaak in een totaal ander gewas dan in het jaar ervoor.

Bijvoorbeeld: Een graancirkel 'verschijnt' in tarwe en de ghost-cirkel verschijnt in koolzaad. Twee totaal verschillende gewassen, totaal verschillende groei en toch een afdruk van de graancirkel van het voorgaande jaar. Hoe kan dat ? Hier is veel wetenschappelijk onderzoek naar gedaan.

Graancirkels, gemaakt door 'wie zal het zeggen'. Daar zijn vele verhalen over geschreven. In 1996 is er een infrarood opname gemaakt, waarin men kon zien hoe een graancirkel door elektromagnetische puntbronnen werd gemaakt. Deze puntbronnen, ook wel orbs of lichtbollen genaamd creëerden de graancirkel vanuit het niets, zo leek het.

De meeste graancirkels worden wetenschappelijk bewezen niet door mensen gemaakt.

Sommige graancirkels worden door mensen gemaakt met planken en touwen.

Sommige graancirkels worden door mensen gemaakt via de intentie en de geest, vanuit interactie met andere wezens.

Als ik voor mezelf mag spreken, voel ik een diepe - en intense verbinding met de vormen van deze graancirkels en zelfs met de makers ervan, ook al zijn de meeste van de makers niet zichtbaar voor het blote oog. De vormen, die vaak uit pure heilige geometrie bestaan, raken me vaak heel diep. Waarschijnlijk omdat de cellen van de mens ook uit heilige geometrie zijn opgebouwd, waardoor er een resonantie ontstaat tussen de menselijk cel en de vorm van de graancirkel.

Sommige mensen ervaren een gevoel van Thuiskomen, wanneer men naar een afbeelding ervan kijkt of door een graancirkel wandelt.

​​

Zelf heb ik meerdere ervaringen, o.a. in het Zuid-Engelse graancirkelgebied, waardoor ik kan concluderen, dat andere -, veelal liefdevolle - en niet-aardse wezens onze planeet en ons luchtruim bezoeken en tevens onderdeel zijn bij de creatie van graancirkels.

Under Contsruction!

Aan deze pagina wordt gewerkt!

bottom of page