top of page

Leefomgeving

Je woning, je tuin en je directe leefomgeving dienen als een spiegel, een klankbord voor jezelf.

Deze laat je perfect zien, hoe jij in je vel zit en op dit moment in het leven staat.

Je woning optimaliseren

 

Je woont thuis, je werkt, eet en slaapt thuis. Je woning is onderdeel van je leefomgeving en deze dient in haar energie in een optimale orde te zijn.

 

Je dient je er letterlijk thuis te kunnen voelen. Je woning en je tuin dienen als een spiegel, als een klankbord voor je, voor hoe jij in je vel zit en op dit moment in het leven staat.

Hoe werkt dat

Ik stem mezelf als een antenne automatisch af op je woning en op je woonadres en daarbij onderzoek ik hoe de energiestromen in je woning lopen met mijn wichelroeden en/of pendel.

 

Daarna ga ik belastende stralingsvelden balanceren. De bron daarvan, wateraders of aardstraling, verleg ik of buig ik om, zodat je woning daarvan gevrijwaard is.

Verder onderzoek ik of er storende entiteiten of andere storende velden aanwezig zijn en tref ik in overleg met jou de nodige maatregelen, om deze te neutraliseren voor jouw welbevinden.

Indeling & inrichting

We bekijken samen tijdens een consult aan huis hoe we de energie in je woning verder kunnen optimaliseren, door de indeling zo gunstig mogelijk af te stemmen en de inrichting aan te passen.

Nazorg

 

Als er terugval optreedt, laat je me dat direct per email/whats-app of telefonisch weten. Standaard maken we binnen 4 weken opnieuw contact om te kijken of de verbetering duurzaam is.

Tijdsduur & rapportage

Je woning optimaliseren duurt gemiddeld anderhalf uur. Indien gewenst lever ik een rapportage met daarin de constateringen, de diagnose, de behandeling en adviezen, om de verbetering duurzaam te verankeren.

 

Sunny Backyard

Ondersteuning bij aankoop & verkoop woning

Zelfs wanneer je je eigen woning wilt verkopen of een nieuwe start wilt maken in een nieuwe woning, zou ik je kunnen helpen.

Remote Sensing

Remote Sensing betekent het afstemmen en richten van positief geladen energie.

Wat ik je te bieden heb, is mijn natuurlijke – en transparante invoelingsvermogen op afstand.

Remote Sensing genaamd.

Past de nieuwe woning bij je ? Ja of nee ?

Ik voel je naam in op afstand samen met het nieuwe adres. Meestal voel ik direct of het ‘klopt’ of niet. Jouw naam en het adres en de plek van je nieuwe woning.

Juiste koper

Wanneer je je huidige woning wilt gaan verkopen, kan ik je helpen met het ‘aantrekken’ van de ‘juiste’ koper op het meest gunstige moment. Daarnaast help ik je met het bepalen van de juiste vraagprijs en met het bepalen van de juiste verkoopprijs. Deze prijzen werk ik uit via Remote Sensing met wichelroeden.

Deze prijzen kloppen vrijwel altijd. Soms wijken de prijzen en de uiteindelijke verkoopdatum af, omdat er dan bijvoorbeeld nog eerst iets uitgezuiverd dient te worden tussen verkoper en de te verkopen woning.

 

Tools

Hierbij ga ik te werk met eeuwenoude instrumenten, waarmee men levensenergie (chi) kan richten. Ik maak gebruik van de pendel, de tweebenige ankh, wichelroeden en tevens met een van de oude Maya kalenders.

Ervaring telt

Met enige regelmaat heb ik ervaren, dat de ‘juiste’ koper een afspraak maakt, om je huidige woning te bezichtigen op de datum én voor de verkoopprijs, die we samen eerder bepaald hadden, nog voor dat deze 'juiste' koper in beeld was.

 

Ik bedoel hiermee, dat wanneer je besluit je woning te verkopen en er is nog geen sprake van een makelaar of enige andere vorm van a.s. verkoop, dat we samen een streefdatum bepalen waar we onze energie van ‘de juiste koper’ ‘op’ zetten.

Principe

Dit is energie-werk op afstand. Ook wel 'witte magie' genoemd, waarbij we enkel gebruik maken van energieën, die bonafide zijn en enkel ten voordele zijn van alle betrokkenen.

 

 

 

Energetische huisreiniging

In een woning bestaat altijd een energetische sfeer. Deze sfeer kun je met de nodige aandacht naar je eigen hand zetten. Deze sfeer kun je zo mooi of zo lelijk maken als je zelf wenst.

De sfeer in een woning heeft een bepaalde doorstroming nodig. Soms loop je tegen meubels in huis aan, die de doorstroming van energie blokkeren.

 

Het kan ook voorkomen, dat een waterader of een andere vorm van aardstraling, de doorstromende energie in een woning blokkeert.

Deze sfeer  wordt bepaald door invloeden van de bewoners en door invloeden van buitenaf.

Invloeden van de bewoners kunnen bijv. zijn: Onderlinge positieve/negatieve relationele sfeer, informatie die door TV en andere media binnen wordt gehaald.

Tweedehands meubels en rest van de inboedel, beelden en ander gerief wat bijvoorbeeld bij een kringloopwinkel is gekocht, waar mogelijk nog energie van anderen aan kleeft.

Invloeden van buitenaf kunnen bijv. zijn:

Invloeden van de geschiedenis van de plaats en de omgeving waarop de woning is gebouwd.

Invloeden van oorlog-energieën, die niet volledig zijn uitgezuiverd.

Invloeden van buurtbewoners.

Invloeden van gemeente bepalingen.

Energetische sfeer

De energetisch sfeer in huis kan ook worden verstoord door dolende zielen en andere (geestelijke) entiteiten, die zich in andere dimensies bevinden.

 

Wanneer dat het geval is, kunnen een energetische huisreiniging en/of het energetisch plaatsen van een Lichtportaal goede oplossingen zijn. Daarnaast zijn er nog andere instrumenten waar ik mee werk.

Bij Momenten van Verwondering vindt een energetische huisreiniging meestal plaats d.m.v. het op een bepaalde manier branden van witte salie in combinatie met het gebruik van de wet van de aantrekkingskracht, middels zuivere intentie en de helende kracht van affirmaties.

Energie volgt de aandacht en werkt sterk door in het hele plaatje.

Voor de bewoner is het de kunst, om deze sfeer vast te houden voor de langere duur.

Je kunt ook een combinatie consult aanvragen voor zowel 'je woning optimaliseren' als 'energetische huisreiniging'. Het tarief blijft daarbij gelijk. 

Dit graag zelf erbij vermelden in je aanvraag.

tuinjacintha 2.jpg

Je tuin energetisch versterken

Is je tuin overwoekerd ?

Staat hij vol met spullen ?

Trekt je tuin energie uit je lijf, in plaats van dat hij je energie geeft ?

 

Dan is het tijd, om je tuin energetisch op orde te brengen en te versterken.

 

Je tuin is een spiegel, een klankbord voor jezelf, hoe jij in je vel zit en op dit moment in het leven staat.

Energetisch in balans

Je tuin is een verlengstuk van je thuis, een verlengstuk van jezelf. Meer nog dan je woning, dient je tuin je rust te bieden en je energie te geven. In een tuin, die energetisch in balans is, kun je ook je stress laten afvloeien in de aarde. Werken in en aan je tuin maar ook ontspannen in je tuin maakt je hoofd leeg en versterkt je binding met het stukje aarde waar jij woont.

Functies van je tuin

Tegelijk met het daadwerkelijk opruimen / opschonen van je tuin, beginnen we met een inventarisatie van mogelijke functies.

Welke rol kan jouw tuin voor jou vervullen ?

Op basis van de beoogde werking, wordt je tuin daarna stap voor stap opgeschoond en heringericht.

Je bestaande tuin wordt omgetoverd tot een krachtplaats. Een plek die je inspiratie biedt, energie geeft en nieuwe perspectieven voor je opent.

Weerspiegeling

Door zelf mee te denken en mee te voelen over de herinrichting van je tuin en jezelf ook daarmee uitdrukkelijk te verbinden met je zuivere intenties, wordt het herontwerp van je tuin een weerspiegeling van je eigen transformatieproces. Als je de binding met je tuin blijft voeden, gaat er groeien wat het beste bij jou past.

Tijdsduur

Je tuin energetisch versterken, vergt meerdere stappen. Opschonen en inventariseren van functies is de eerste stap. Herontwerp de tweede stap. Daadwerkelijk opnieuw inrichten en onderhoud volgen daarop.

 

Transformatieproces

Het is gunstig voor jezelf, dat je betrokken blijft in het proces van opschoning en uitvoering, omdat dit transformatieproces van je tuin tegelijkertijd als transformatieproces voor jezelf dient.

 

tuin_edited_edited.jpg
bottom of page