top of page

Reacties van klanten

'Onder begeleiding van krachtig gespin en zacht geronk'

 

"Binnen 20 minuten was de locatie duidelijk en binnen 24 uur door twee mensen bevestigd"

 

Niet alleen heeft Erik me twee keer fantastisch geholpen bij vermiste katten op het drukste kruispunt in Nederland (de wallen in Amsterdam) maar ook heb ik veel geleerd van zijn werk met mijn dieren, over de energetische wortel en les rond de vermissingen, en hoe ik er beter voor ze kan zijn.

 

De eerste keer sloot ik Clyde zeven jaar geleden buiten, per ongeluk, in een extreem gestresste bui. De oorzaak van de stress had te maken met de plek van zijn vermissing en beide kreeg ik van Erik door, maar ik wilde het niet geloven en ging op een heel andere plek zoeken. Na 12 dagen vond ik Clyde op de plek die Erik aan leek te wijzen en in de jaren erna herkende ik veel van zijn werkwijze in mijn eigen omgang met dieren. Daarom belde ik hem meteen toen zijn kleine zusje Bonny de weg kwijtraakte, nadat ik haar per ongeluk buitensloot in een oververmoeide bui. De oorzaak van die moeheid zorgde ervoor dat ze ook te weinig aandacht kreeg. Erik maakte vanwege de spoed en gezondheidszorgen zijn vrije avond vrij voor de opsporing en binnen 24 uur was de locatie duidelijk, kon ik volledig energetisch aan de slag en voelen wanneer en waar ik haar kon ophalen - op het allerdrukste terras nota bene. De volgende middag was ze thuis (na zeven dagen vermissing).

En ze heeft een heleboel mensen weer hoop gegeven <3 dank voor deze momenten van verwondering!

H.B. uit Amsterdam

Erik,                

 

Bedankt voor het fijne verhelderende gesprek.

Wat een bijzondere ervaring was dit voor mij, zeker in combinatie met het labyrint!

Toen ik thuis kwam was in een staat van verbijstering, verwondering en verheldering!

 

Hartelijke groet,

Erik O. uit M.

30-11-2022

Al een hele lange tijd had ik bepaalde problemen in mijn leven. Dingen die steeds terug kwamen en waar ik zelf niet uit kwam. Althans ik had al een hele groei door gemaakt en vele therapeuten gezien. Maar uiteindelijk kwam ik op een punt waarop ik niet verder kwam.

En toen kwam Erik op mijn pad. Niet alleen heeft hij me geholpen met sommige genoemde problemen. Maar ook heeft hij me verder geholpen op mijn levens pad en meer in contact te komen met mezelf.

Dit alles liep perfect samen en alles leek precies op het juiste moment te komen. Het was zo bijzonder en fijn dat ik iedereen Erik zou aanbevelen. Hij kan duidelijk en helder zien waar het knelpunt zit en kan je dan de juiste handvaten geven om verder te komen.

Erik is een echt goede man met een warm hart die je kan vertrouwen in periodes wanneer het nodig is. Eerlijk en oprecht helpt hij je. Zeker een goed persoon om om hulp te vragen.

R. uit H. 

28-12-2021 

Je sessie heeft bij mij ook echt het een en ander losgemaakt, heel bijzonder

Anne M.

Nog bedankt voor al je hulp!

Je hebt echt letterlijk weer het lichtje aangestoken in mij en mijn kern gevoed.

Dank je wel dat ik je heb mogen ontmoeten in mijn leven en voor je onvoorwaardelijke vriendschap!

Mijn vriendin Lotte wil je bedanken. Alles wat zij al zoveel jaar tegen mij zegt en waar ik blijkbaar nooit naar luisterde, heb jij met 1 bezoek voor elkaar gekregen.

Het is een klein beetje eng, dat je het zo goed doorziet.

Groetjes J. uit O.

Lieve Erik,

Bedankt voor je geweldige bijdrage aan de lastige situatie, waarin onze dochter is terecht gekomen.

Je bent een kanjer !!!

Anoniem     . . . . .

Hallo Erik,

Dank je voor je mail, het gaat heel langzaam aan wat beter!!
Ik merk dat er een hele aparte transformatie gaande is nadat je bent geweest. Alsof er een “ lampje” is gaan branden en ik mijn leven als een helikopter bekijk. En mezelf daarin op de voorgrond durf en kan zetten. Het helpt me enorm om de affirmaties te gebruiken die je me gegeven hebt. Ik ben vooral heel benieuwd wat het transformatieproces me gaat brengen!!
Fijn te weten dat als ik vragen heb ik je altijd kan mailen.

Vriendelijke groet     . . . . .

Erik Verkuijlen is een ‘navigator’ en hij staat voor Goddelijke timing. Hij is altijd op het juiste moment op de juiste plek met de juiste mensen.
Tessa van Dongen
Stargate Experience Nederland              

Erik neemt je mee naar tal van oude mystieke plekken en monumenten. Alles tussen hemel en aarde komt voorbij. Erik begeleidt deze reis op een rustige en warme manier waarbij hij rekening houdt met de groep en ieders wensen en proces. Momenten van verwondering, dat is wat Erik zelf leeft en waarin hij anderen meeneemt. Dit alles niet vanuit het hoofd maar vanuit beleving: ervaren en voelen. Oude wijsheid.

Ik heb van begin tot eind genoten van prachtige plekken, leuke mensen, nieuwe inzichten, en de zorg, humor en veiligheid waarmee Erik deze reis heeft begeleid. Ik zou het zo weer doen. Vijf sterren!

Waanzinnig … niemand maar dan ook écht niemand in mijn leven heeft van zo dichtbij mijn ziel aangeraakt … knap gedaan !!! holy …

Anoniem

Onderwerp: Tuin en huis
Ruim een jaar geleden heeft Erik mijn tuin helemaal veranderd op mijn verzoek. De tuin was 12 jaar t zelfde en ik zat er niet meer zo vaak in de laatste tijd.
Het was rommelig en ik wilde wat anders wat beter past. Ik heb wat mee geholpen waar het kon en kwam zo verder in mijn proces
waar ik nog in zat.
Het meewerken en de veranderingen in de tuin door Erik hebben mij in een stroomversnelling gebracht.
Het regende in de tijd van werken in de tuin en het voelde als een grote schoonmaak waar ik zelf aan mee werkte.
Er kwam een spiraal in het grasveldje en een buiten schilderij met bomen en bloemen, onder de overkapping achter bij de poort en de stoep werden opgeruimd en de tegels werden schoon gemaakt.
Alles was weer anders, er zijn nu veel vogels en andere kleine dieren in de tuin en de tuin voelt energetisch als een thuis.
Na ruim een jaar, ik was regelmatig aan het opruimen in huis, was nu ook het huis zelf aan de verandering toe.
Ik heb Erik weer gevraagd om in huis mee te kijken wat er evt anders kon. Erik is heel het huis rondgelopen en heeft het een en ander geadviseerd.
Er werden wat oude spullen weg gedaan, anders gezet en gereinigd. Mijn huis voelt nu ook weer als een welkome thuis voor ons. Huis en tuin lopen nu in elkaar over en dit is heel prettig.
Erik dank je wel voor je goed advies en hulp met de tuin en huis!
J. Bharos, Uden

'Labyrint 22'

 

Dank JIJ wel Erik voor het beschikbaar stellen van de krachtige prachtige plek, het regelen en hoeden van de mannen, de persoonlijke begeleiding van de vrouwen bij hun labyrintbeleving en voor jouw pure zijn, kwetsbaar en krachtig tegelijk, als voorbeeld voor de nieuwe aarde.

Ik heb het als een grote daad van onvoorwaardelijke liefde ervaren.

🙏🏻🤍🙏🏻🌍🙏🏻🌍🤍🌍

 

Wendelien

The Fountain Academy 

Beste Erik,
Wij hebben respect voor de wijze, waarop je gisteren in het hele proces zat. Je liet je niet uit het veld slaan, je was gericht op zuiverheid en je deed alles met respect voor alle partijen. Je koos je woorden zorgvuldig en dat waarderen wij.
 

M. heeft sinds dagen weer goed geslapen.Erik, heel heel hartelijk dank voor wat je nu voor ons hebt betekent. Hoe moeilijk het gisteren ook was, het was zeker ook een verrijking om samen met jou weer een stuk duisternis naar het licht te brengen.Liefs, Anoniem

Ik heb je begeleiding als heel bijzonder ervaren en vol verwondering beleefd. Op een integere manier heb je de ontbrekende puzzelstukjes uit mijn jeugd en heden bij elkaar gebracht. De goede begeleiding op afstand bij de verkoop van onze woning en huisdier heeft ons rust gegeven in een stressvolle periode. 

Het heeft mij zoveel gebracht en nog steeds.  

 

L. S. uit M. 

ENERGIE en duiding gekregen …. wat ik al wist. Maar niet minder confronterend.

En dat door een bezoekje van de beste Erik.

Dank je wel.

D. uit T.

Hoi Erik

Ik heb je boek zojuist uitgelezen. Een fijn boek in hapklare brokjes zodat je steeds een stukje kunt lezen zonder uren bezig te zijn. Dat vond ik juist wel fijn.

Inspirerend boek wat me het gevoel geeft dat ik echt wel mijn intuitie kan vertrouwen. Sommige dingen paste ik al toe , andere dingen ga ik proberen toe te passen.

Vraag me af of er nog een boek komt met nieuwe verRIJKingen.

Groeten, Corinne B.

Hoi Erik,

Met mij gaat het mooi vooruit.

Wat jij mij hebt doorgegeven, heb ik veel van geleerd. Ik kijk ik nu ook veel anders naar dingen. Vooral dat niets toeval is en alles heeft een doel. De negatieve woorden oplettender om dat te vermijden. En mijn puzzel lijkt steeds duidelijker te worden en beter in elkaar te passen.

Erik in iedere geval, nogmaals bedankt. Het was een belangrijke en helpende stap geweest en ook nodig, dat ik contact met je had opgenomen.

Groetjes  . . . . . en verder wens ik je alle goeds.

Lieve Erik en Sarah, SUPER BEDANKT voor de geweldige magische reis!! Het voelde veilig en warm, gezellig en oneindig, om met jullie op deze reis te zijn. Dankjewel Erik voor het samenstellen van al die mooie plekken!! En ook natuurlijk voor het dragen van de groep en energie en je vriendelijke, warme manier van begeleiden en er zijn. Vind het echt zo knap ook hoe je dat doet, met rijden en regelen erbij! Wauw. Petje af.

Sarah ook bedankt voor de vrouwelijke toets, het mee nadenken over praktische zaken, Erik ondersteunen en gewoon er zijn. Was heeeel erg fijn!!! Tot gauw!!

Ik ben heel praktisch ingesteld en was echt benieuwd wat het lopen van een labyrint mij ging brengen. De heldere uitleg van Erik vooraf heeft mij op een positieve manier in het labyrint gezet. Tijdens het lopen ben ik mezelf meerdere malen tegen gekomen. Hiermee bedoel ik dat er dingen op het gebied van werk en privé op zijn plaats vielen. Ik kon begrijpen waarom ik bepaalde keuzes had gemaakt in het verleden. Ook het aankomen in het centrum van het labyrint voelde magisch. je dient dat zelf te ervaren, want dat kan ik met woorden niet uitleggen. Kortom kan ik het iedereen aanraden en het is de investering (in jezelf) meer dan waard. Erik nogmaals dank en ga zo door. Echt knap werk. Groet, Leon.

‘Energy in balance’ 

Wist je dat Erik je huis, zowel binnen als buiten, kan optimaliseren en dat Erik de positieve energie in balans weet te brengen waardoor jij én je huisgenoten zich prettiger gaan voelen?
Ik weet het …
Kort geleden heeft Erik alle ruimtes van ons huis gereinigd met de rook van witte salie.
De aanwezige negatieve energieën zijn verdreven uit mijn o zo vertrouwde leefomgeving, waardoor het energieveld in balans is gekomen.
Vervolgens heeft Erik enkele waardevolle tips gegeven, om aanwezige blokkades op te heffen, zodat de energie kan stromen.
Symboliek ? Ja … na de reiniging mocht ik symbolisch alle ramen openen, om het oude los te laten, een van mijn persoonlijke leermomenten. Hoe mooi is dat ?
‘I feel at home at home’
Dankjewel Erik !Ik ben blij en zeer content over je dienstverlening !
Groet Paars 

Speciaal voor Erik:
 
Een hele bijzondere reisleider met het hart op de goede plek, correct, warm,
zorgt voor een verrassende reis door zijn juiste zuivere intentie erin te zetten en brengt mensen in contact met hun zielenpad.
 
L.B. uit L.

Hallo Erik,

Bedankt voor je tijd en rust vandaag.

Nadat je weg was heb ik eerst een uur gestuiterd omdat alles zo mooi op zijn plekje viel. Daarna kreeg ik hoofdpijn, iets wat ik bijna nooit heb. Na even te mediteren was dat weg.

Ik ben trots op mezelf !! Weet nu dat ik goed bezig ben en met je steun vandaag ga ik verder!

Je doet prachtig werk ! Ben daar trots op ! Met je energie kun je vele zielen helpen !

Succes met je goede werk !

Lieve groet, Anoniem

bottom of page