Verlichting bij pijn

Pijnverlichting bij mens en dier

Bij zowel personen als bij dieren kom ik aan huis of werk ik op afstand 

Mijn ervaring met verlichting van pijn:

  • brandwonden
  • hoofdpijn
  • buikpijn
  • tumor
  • chemokuur

Ik kan geen garantie voor algehele pijnverlichting geven, omdat immers iedere situatie uniek is.

Disclaimer / A.V.G.

Pijn, lichamelijke en mentale klachten

Ik behandel uiteenlopende soorten klachten, zoals acute pijn van brandwonden, hoofdpijn of buikpijn. Ik boek ook resultaten bij lichamelijke klachten, die al langer aanwezig zijn en met mentale klachten zoals onlustgevoelens, angsten of gewoon niet lekker in je vel zitten. Daarnaast heb ik mooie resultaten geboekt bij het energetisch verwijderen van Atlantische implantaten en microchips in het lichaam.

soms telefonisch, soms in contact

Soms kan ik je klacht direct telefonisch behandelen. Meestal dien ik contact te maken met je aura of dien ik via handoplegging of via een andere manier een verbinding te maken.

Healing op afstand is daar een voorbeeld van.

zelfgenezend vermogen

Bij klachten, die dieper geworteld zijn, help ik je te ontdekken, wat er in je systeem geblokkeerd is, waardoor je levensenergie niet meer goed stroomt. Door de kern van je klacht aan te pakken, kan ik vaak ook samen met jou je zelf-genezend vermogen stimuleren.

nazorg

Als er terugval optreedt, laat je me dat direct per e-mail weten. Standaard hebben we binnen een week na het consult opnieuw contact per e-mail, om te kijken hoe het met je gaat en om jouw eventuele vragen of opmerkingen te beantwoorden.

klik hier voor contact

 

 

 

© Momenten van Verwondering  2019