Remote Sensing / Intuïtief navigeren

‘Remote Sensing’ betekent letterlijk het invoelen (sensing) op afstand (remote).

Voorbeeld 1:

Een hond is vermist. Ik zit bij iemand aan tafel, die de opdracht heeft, om via een reukspoor deze hond te vinden, samen met haar eigen speurhond. Op het zelfde moment, dat zij de plaatsnaam uitspreekt aan mij, krijg ik in een flits (minder dan een seconde) een plattegrond te zien van die betreffende plaats. Ik vraag aan haar een papiertje en een pen en ik teken vliegensvlug een schets van de betreffende woonplaats met een noord- en zuid-lijn erin en een kruisje erbij, exact zoals ik het plaatje zwart-wit en troebel zie in mijn hoofd. Uiteindelijk is dit de plaats waar men gaat zoeken en waar men ook daadwerkelijk het dier heeft gevonden.


Voorbeeld 2:

Een goede vriendin heeft het gevoel, dat er binnenkort een man in haar leven komt en vraagt mij om raad. Op het moment van de adviesvraag ben ik aan het rijden. Achter het stuur krijg ik direct de volgende informatie door, tijdens het lezen van het appje wat de goede vriendin (uit België) mij toestuurt. De informatie is als volgt: “Je man, je prins staat al klaar, alleen weten jullie het allebei nog niet. Komt sneller dan je denkt.”

De vriendin vraagt of ze hem al kent ?

Ik: “man met korte bruine haren en haarlok en zwart brilletje met wat hoekige glazen. Eerlijk en betrouwbaar. Heeft zelf ook nogal wat meegemaakt. Naam Geert … Niks verwachten … Komt automatisch als magneet naar je toe … “

Deze informatie kreeg ik letterlijk door al rijdende over de snelweg. Ik weet het, het is onverantwoord maar het gebeurt gewoon automatisch. Deze informatie ontving ik op 5 juli 2017.

Op 12 juli 2017 ontmoette mijn goede vriendin haar prins:   Geert!   met korte bruine haren en een zwart brilletje met wat hoekige glazen. Ik heb ze onlangs samen ontmoet en de energie van deze man (zijn aura) voelt exact aan, als de energievorm, die ik kon voelen tijdens de doorgeving op 5 juli j.l.


Voorbeeld 3: 

Intuïtief navigeren / luisteren naar je lichaam:

Het vinden van een defect voertuig wat gevonden moet worden, zonder dat ik daarvoor exacte adresgegevens ter beschikking heb. Door het luisteren naar wat mijn lichaam zegt en door het waarnemen van enigszins opvallende signalen buiten mij, laat ik me leiden naar de juiste plek. Dit leidt tot hele subtiele waarnemingsverschillen. Net genoeg, om heel subtiel het verschil te voelen tussen wat mijn ego zegt; (wat zichzelf graag wil bewijzen) en de kracht van zuivere intuïtie.

Hoe het werkt:

Door het luisteren naar wat mijn lichaam zegt: De huidspanning in mijn gezicht wordt in de verticale linker helft van mijn gezicht minder, wanneer ik linksaf dien te gaan en de de huidspanning in mijn gezicht wordt in de verticale rechter helft van mijn gezicht minder, wanneer ik rechtsaf dien te gaan. Daarnaast is vertrouwen een sleutel, om intuïtief op het ‘juiste’ pad te blijven.


 klik hier voor contact 


© Momenten van Verwondering  2019