Reizen naar graancirkels en krachtplaatsen

Recensies n.a.v. de recente reizen naar Chartres, Frankrijk en Zuid-Engeland, provincies Wiltshire en Somerset:

De volgende magische reis naar Engeland staat op het programma van maandag 15 juli t/m dinsdag 23 juli 2019. Deze reis is reeds volgeboekt.

In 2020 staan opnieuw 2 magische reizen naar dit gebied op het programma, waarvan nu nog geen data bekend zijn. Inclusief een V.I.P. bezoek aan Stonehenge.

Meer informatie over deze reizen volgt binnenkort op deze webpagina. Wil je snel meer weten ? Stuur me dan even een mailtje.

Klik op de volgende link:   Op reis naar graancirkels en krachtplaatsen in Engeland met Momenten van Verwondering

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Lieve Erik en Sarah, SUPER BEDANKT voor de geweldige magische reis!! Het voelde veilig en warm, gezellig en oneindig, om met jullie op deze reis te zijn. Dankjewel Erik voor het samenstellen van al die mooie plekken!! En ook natuurlijk voor het dragen van de groep en energie en je vriendelijke, warme manier van begeleiden en er zijn. Vind het echt zo knap ook hoe je dat doet, met rijden en regelen erbij! Wauw. Petje af.

Sarah ook bedankt voor de vrouwelijke toets, het mee nadenken over praktische zaken, Erik ondersteunen en gewoon er zijn. Was heeeel erg fijn!!! Tot gauw!! 🤗🤗❤❤✨✨👋🏼👋🏼

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Op reis met Erik, mei 2019, Engeland.

Erik neemt je mee naar tal van oude mystieke plekken en monumenten. Alles tussen hemel en aarde komt voorbij. Erik begeleidt deze reis op een rustige en warme manier waarbij hij rekening houdt met de groep en ieders wensen en proces. Momenten van verwondering, dat is wat Erik zelf leeft en waarin hij anderen meeneemt. Dit alles niet vanuit het hoofd maar vanuit beleving: ervaren en voelen. Oude wijsheid.

Ik heb van begin tot eind genoten van prachtige plekken, leuke mensen, nieuwe inzichten, en de zorg, humor en veiligheid waarmee Erik deze reis heeft begeleid. Ik zou het zo weer doen. Vijf sterren!

*********************************************************************************