Raad bij levensvragen

***** life coaching *****

JE LEVENSLIJN

Heb je het gevoel, dat je niet het leven leidt, dat je zou willen leiden ? Heb je vage klachten, onduidelijke gevoelens, die er op wijzen dat je niet lekker in je vel zit ?

Krijg je duidelijke signalen ?

CONSULT / WANDELCONSULT /  life coaching

Tijd voor een consult aan huis of een wandelconsult. Bij een dergelijk consult hebben we een gesprek en stem ik mijn antennes af op het signaleren van verstoringen in je energieveld. Als er concrete persoonlijke zaken zijn, die je in het heden fundamenteel dwars zitten of er zijn (traumatische) ervaringen vanuit het verleden, die je stroom blokkeren, dan is dat voor mij vaak voelbaar of zichtbaar in je energieveld. Naast een consult aan huis of een wandelconsult op locatie maak ik op aanvraag ook schriftelijke consulten.

veranderproces

Tijdens een consult aan huis of een wandelconsult komen we met mijn kennis en ervaring tot de kernoorzaak van je problematiek en kunnen we van daaruit tot een voor jou vruchtbare oplossing komen. Er komt de eerste keer praktisch altijd voldoende informatie vrij, op basis waarvan ik tot een richtinggevend advies kan komen, om je veranderproces in gang te zetten.

locatie en duur

Een consult of wandelconsult duurt gemiddeld anderhalf uur. Een normaal consult is standaard bij je thuis. Voor een wandelconsult vertrekken we vanaf Natuurcentrum de Maashorst in Nistelrode of vanaf een locatie bij jou in de buurt.

nazorg eerste week

Standaard hebben we binnen een week na het consult contact per e-mail, om te kijken hoe het met je gaat en om jouw eventuele vragen of opmerkingen te beantwoorden.

nazorg na eerste week

Na de eerste week na het consult, kun je ervoor kiezen of je mijn waardevolle feedback wilt blijven ontvangen per e-mail of whatssapp. Je kunt dit zien als een leidraad tijdens je transformatie-proces naar een betere -, gelukkigere versie van jezelf.  Aan deze dienst zijn kleine kosten verbonden. Deze kosten kun je vinden op de pagina ‘tarieven’ op deze website.

nazorg na half jaar

Standaard maken we in het consult een afspraak voor een nieuw consult na een half jaar. We maken deze half jaarlijkse nazorg-afspraak, omdat je in de tussentijd door een transformatieproces gaat. We willen kijken waar je nu staat en hoe we je verder kunnen begeleiden op je levenspad naar een nieuwe -, betere versie van jezelf.

Wanneer je de behoefte hebt, om eerder dan over een half jaar een afspraak te maken, mag je altijd contact met mij zoeken en kijken we samen naar een geschikte datum.

NB: Deze half jaarlijkse afspraak mag je natuurlijk altijd annuleren, graag minimaal 1 week van tevoren.

Klik hier voor contact

© Momenten van Verwondering  2019