Ondersteuning bij aankoop & verkoop woning

Zelfs wanneer je je eigen woning wilt verkopen of een nieuwe start wilt maken in een nieuw huis, zou ik je kunnen helpen.

Wat ik je te bieden heb, is mijn natuurlijke – en transparante invoelingsvermogen op afstand.

Past de nieuwe woning bij je ? Ja of nee ? Ik voel je naam in op afstand samen met het nieuwe adres.

Meestal voel ik direct of het ‘klopt’ of niet. Jouw naam en het adres van je nieuwe huis.


Wanneer je je oude woning wilt gaan verkopen, kan ik je helpen met het ‘aantrekken’ van de ‘juiste’ koper op het meest optimale moment.

Ondertussen heb ik meerdere malen ervaren, dat de ‘juiste’ koper een afspraak maakt, om je huidige woning te bezichtigen op de datum, die we samen nader bepalen.

Dan bedoel ik niet, dat wij die datum overleggen met een potentiële koper. Ik bedoel hiermee, dat wanneer je besluit je huis te verkopen en er is nog geen sprake van een makelaar of enige andere vorm van a.s. verkoop, dat we samen een streefdatum bepalen waar we onze energie van ‘de juiste koper’ ‘op’ zetten.

Dit is energie-werk op afstand.

Deze vorm heb ik reeds toegepast in de aankoop van een woning, in de verkoop van een horecapand  in België, in diverse projecten zowel nationaal als internationaal, in diverse organisaties, binnen de directie van een groot transportbedrijf in de regio, in een rundveehouderij in Duitsland en nog andere.

Mocht je geïnteresseerd geraakt zijn door de uitgebreide dienstverlening van Momenten van Verwondering en meer informatie willen voor jouw persoonlijke situatie, klik dan op de volgende link:

klik hier voor contact

Ik help je graag verder.

© Momenten van Verwondering 2019