Non-profit missies

pro-deo activiteiten

Om mijn opdracht, mijn talenten inzetten, om mee te werken aan een betere wereld, te realiseren, zet ik van tijd tot tijd ook in op activiteiten, die een algemeen of specifiek maatschappelijk belang dienen. Dat doe ik soms tegen vergoeding van alleen de materiaalkosten, soms tegen kleine bedragen zoals een reiskostenvergoeding en soms helemaal pro-deo.

energetische poorten & krachtplaatsen

In Jeruzalem heb ik geassisteerd bij de opening van een labyrint van Chartres nabij de tempel van Salomon, ten behoeve van de opening van het Christusbewustzijnsgrid. Ook in Kafarnaüm, Tabgha, Rome, Vaticaanstad, Preseli mountains in Wales, Istanbul en vele vele andere plaatsen op aarde heb ik mijn bijdrage geleverd.

gouden-poort-jeruzalem

herstel van oorlogstrauma’s

In Bosnië-Herzegovina maar ook in ons eigen kikkerlandje heb ik op diverse plaatsen energetische neutralisaties uitgevoerd, om de negatief geladen energievelden van een oorlogsverleden te transformeren.

Hierbij heb ik leren werken met de energievelden/bewustzijnsvelden van edelstenen en het toepassen van de directe communicatie via deze velden tussen kristallen, natuurwezens en de mens.

voorbeelden

  • Non-profit missie naar de Samaritaanse Tempel op de berg Gerizim, ook wel de Berg der Zegeningen genoemd, ter hoogte van Kafarnaum en Tabgah. Israël. Het helen van een uit evenwicht gebracht zijnde krachtplaats. Healing toegekend door middel van tonen / klanken. Door van binnenuit, vanuit het hart, contact te maken met de plek zullen er klanken omhoog komen, die resoneren met de energie van de plek en zodoende de energie van de plek weer helpen herstellen. Jaar 2013.
  • Non-profit missie naar Rome en Vaticaanstad, Italië.  Herstel krachtplaatsvelden in originele frequentie. Sint Pieterplein en Vaticaanstad. Jaar 2012.
  • Non-profit missie samen met mijn jongste zus Sandra naar Bosnië-Hercegovina. Jaar 2011. We hebben de volgende plaatsen bezocht: Sarajevo, Resnik, Srebrenica, Potocari en Mostar. Mijn intentie voor deze missie, was de transformatie van oorlogsenergievelden en energetische velden van onnatuurlijke dood en verderf, n.a.v. de genocide in de moslim-enclave Srebrenica. Hulp bij rouwverwerking, middels het vingerlabyrint van Chartres. En middels de invloed van ruwe edelstenen zoals Atlantasiet en Bergkristal.
  • Dit alles op de begraafplaats nabij – en in het dorp Srebrenica en omgeving, waar 8372 Moslimmannen liggen begraven en binnen de verlaten gebouwen van Dutchbat III in Potocari. Tijdens deze missie heb ik een drietal verwonderingen ervaren, waarvan de eerste, de werkelijke communicatie tussen het informatiedragende veld/grid van de edelsteen ‘Atlantasiet’, binnen de directe omgeving waar deze is geplaatst met intentie. Tevens de communicatie tussen twee edelsteensoorten en hoe deze informatie wordt omgezet naar beelden, die wij als mens kunnen verstaan. Oftewel de communicatie tussen kristallen en de mens.
  • De tweede, het contact maken met de ziel van een overledene aan zijn graf, waarbij de overledene mij plaatjes in mijn hoofd liet zien (op een zelfde manier als het praktijkvoorbeeld in het menu van deze website) van zijn huiskamer en de bekleding van zijn stoel, de plek waar hij graag zat, de toog van zijn woonkamer naar zijn keuken en als laatste zeer belangrijke, zijn laatste momenten, tot de plek in detail en de kleding die hij droeg, ter plekke waar hij het leven liet.

Ten derde, de bescherming van een wolfshond, terwijl ik met mijn zus van het ene dorp naar het andere dorp struinde na afloop van een bezoek aan het leegstaande Dutchbat III in Potocari. We hebben bewust geen taxi terug genomen naar het busstation in Srebrenica, omdat we de grond wilden voelen onder onze voeten, waar zich de oorlog in 1995 heeft voltrokken. De wolfshond kwam vanuit het niets langs ons lopen en is niet meer van ons weggegaan.

bosnie-017bosnie-015bosnie-016

‘Wolfie’ heeft een aantal uren! strak langs mij gelopen, afgewisseld aan de zijde van mijn zus. Zelfs toen we in de bus stapten, om terug te reizen naar Sarajevo, stapte ook Wolfie mee ín de bus. Ik heb hem er moeten uitzetten en net zoals in de film rende het bijzondere dier achter de bus aan, toen deze vertrok terug naar Sarajevo. Kun je het jezelf voorstellen ? Een machtig prachtig gevoel van bescherming heeft het dier mij gegeven. Alles was goed.

  • Aansluitend van deze missie hebben onze reis voortgezet naar Mostar. Ook daar heb ik jongeren betrokken bij deze missie.
  • Doel van deze missie: Overlevenden, vrienden, familie én dolende zielen van overledenen betrekken bij processen van genezing op geestelijk vlak en transformatie van oorlogsenergievelden en energetische velden n.a.v. onnatuurlijke dood en verderf.

srebenica2srebrenica

Srebrenica

Daarnaast heb ik nog enkele kleinschalige non-profit-missies georganiseerd, zowel nationaal als internationaal.

hier voor contact

© Momenten van Verwondering  2019