Labyrint van Chartres

labyrint uitzetten

Het labyrint van Chartres heeft een bijzonder sterke energetische werking. Ik heb een bijzondere verbinding met dit labyrint. De energie blijkt, overal waar ik dit labyrint, alleen of in samenwerking met anderen uitzet, zijn werk te doen. Ik heb labyrinten uitgezet op antroposofische scholen in Uden en Berlijn, bij de tempel van Salomon in Jeruzalem en in diverse steden, op verschillende stranden en in natuurgebieden. De opdrachtgever bepaalt de intentie, die energetisch op het labyrint rust en in de diepte en in de hoogte uitstraalt.

CO-CREATIE

Het labyrint van Chartres (Frankrijk) heb ik reeds 4 x gecreeërd in de bossen van Son & Breugel, Nederland, ten behoeve van het transformeren van externe energievelden van W.O.II in het gebied Son & Breugel, Best. Dit in overleg met de gemeente en in samenwerking met Johanna Osnabrugge.

Dit labyrint wekt steeds opnieuw mijn wens tot creatie in de omgeving waarin we wonen en in gebieden die vragen om transformatie van energielagen.

Mijn creatie van het labyrint van Chartres, op het schoolplein van de antroposofische ‘Rudolf Steiner’ basisschool ‘De Zevenster’ te Uden.  Bekijk het volgende filmpje:

Co-creatie van het labyrint van Chartres op een antroposofische Rudolf Steiner basisschool in Berlijn, Duitsland. Jaar 2007.

Co-creatie van het labyrint van Chartres met uitzicht op de tempel van Salomon in Jeruzalem, Israël. Hoofddoel: Vredig samenleven tussen Palestijnen en Israëlieten. Jaar 2009.

Co-creatie van het labyrint van Chartres op de Parade in ’s Hertogenbosch, op het strand van Den Haag (Kijkduin), op het strand van Hoek van Holland, in de tuin van Ophodenpijl / Schipluiden en nog andere plaatsen. Jaren 2009 / 2010.

Het labyrint, een weg naar eenheidsbewust-Zijn

Afbeeldingsresultaat voor labyrinth of sacred union bedford

Het maken van een labyrint staat gelijk aan het scheppen van een Heilige plek. Wanneer je een labyrint loopt, geef je het kracht en betekenis. Hoe vaker een labyrint wordt gelopen, hoe krachtiger het als symbool van transformatie functioneert. Dit wordt ondersteunt door de heilige geometrie, waaruit dit labyrint van Chartres bestaat.

Enige tijd geleden maakte ik dit ‘labyrint van Chartres’ op het schoolplein van antroposofische basisschool ‘De Zevenster’ te Uden. Mijn wens is om in de eerste plaats kinderen bewust te maken van het gevoel van het creëren van heilige sferen binnen ons 3D concept van tijd en ruimte. Dat wij hierin als mensen een keuze hebben en ermee kunnen werken.

Tijdens het lopen van dit labyrint op basisschool ‘De Zevenster’ gaf ik alle kinderen een kristalletje mee. Een kristal bevat de mogelijkheid om informatie op te slaan. Een kristal is net als zand en water een informatiedrager. De kinderen mochten een wens in gedachten nemen en dit projecteren op het kristalletje, wat ze tijdens de wandeling in het labyrint zorgzaam met zich meedroegen.

Mijn intentie was, dat de wensen van de kinderen via het kristalletje in het hart, de roos van het labyrint werden bekrachtigd. Na afloop mochten zij het kristalletje in water gooien, zodat het water hun wensen over de hele wereld zou helpen verspreiden.

De mogelijkheid bestaat om kristallen of stenen te ‘lezen’ / scannen. Dit kan plaatsvinden via aanraking met het voorhoofdchakra, ook wel derde oog genaamd.

Informatie uit de kristallenmatrix wordt opgeslagen in het (collectieve) onderbewuste van de mens. Eerder deed ik dit onder de oude tempel van Salomon in het hart van Jeruzalem tijdens een non-profit-missie met het labyrint van Chartres, waarna ik spontaan de taal ‘Aramees’ begon te spreken, zonder dat ik wist wat ik zei. Aramees was de taal die Jezus van Nazareth sprak, zo’n 2000 jaar geleden in dat gebied.

Later heb ik tijdens een reis naar krachtplaatsen in Engeland, spontaan de taal ‘oud-Welsh’ gezongen, terwijl ik in de stromende regen door een Engelse graancirkelformatie liep in het East Field bij Alton Barnes in Wiltshire. Waarom dit gebeurde is mij tot op heden niet bekend. Daar zijn nóg een aantal dingen gebeurd, die normaal gesproken in onze perceptie van 3D (tijd en ruimte) uitgesloten zijn van enig bestaansrecht. Hierover kunt u lezen in het boek wat ik aan het schrijven ben. Het is nog niet bekend wanneer dit boek het levenslicht zal gaan zien.

Een labyrint is heel wat anders dan een doolhof. Een doolhof is bedoeld om de linker hersenhelft (yang) scherp te laten functioneren. Bij een doolhof is de trigger om de juiste paden naar binnen en naar buiten te vinden met behulp van uw logica en analytisch vermogen.

Een labyrint heeft slecht één pad; de weg naar binnen is ook de weg naar buiten. De weg van het leven. Dit pad loopt u in uw eigen tempo. Inhalen mag.

Voordat we het labyrint binnen stappen, nemen we een intentie of wens in gedachten. Gedurende de wandeling, versterken we onze wens in gedachten. Wensen omvatten vaak aspecten van vrede, liefde, harmonie, genezing, dankbaarheid of ware vergeving.

Het lopen van een labyrint opent harten en zorgt voor doorstroming. Het transformeert uw angsten naar liefde. Vraag Engelenkrachten om hulp en het resultaat komt vaak sneller dan u denkt.

Een tijdelijk labyrint wordt met natuurvriendelijke kalk gespoten. Deze verdwijnt na ruim 4 weken.

Het labyrint is energetisch multi-dimensionaal. Dit betekent, dat de kracht van de lichtdeeltjes, die uitgezonden worden vanuit het bloemvormige centrum ook buiten de 3e dimensie van de door ons als normaal geaccepteerde tijd en ruimte doorwerkt.

Een persoon die het labyrint loopt wordt aangespoord om op hoger nivo nieuwe verbindingen met het eigen bewustzijn aan te leggen. Dit gebeurt onbewust. Het voedt de persoon en maakt hem sterker.

Tijdens het lopen zijn er 2 belangrijke effecten: ten eerste komt er een sterke verbinding met de aarde op gang en ten tweede wordt de rechter hersenhelft (yin) geactiveerd. Dit deel verwerkt holografische -en heilig geometrische vormen.

Heilige geometrie is een universele taal, bestaand uit symbolen. Deze taal brengt directe en doeltreffende informatie, op diverse niveau’s zoals op het DNA niveau.

klik hier voor contact

© Momenten van Verwondering  2019