top of page

Geboorte Horoscoop

Je persoonlijke geboortehoroscoop bestaat uit 16 tot 18 pagina’s en is gemaakt aan de hand van je persoonlijke geboortedata, zoals je geboorteplaats, – tijd en – datum. 

 

Het 12e huis verzorgt de inhoud. Momenten van Verwondering verzorgt de kleurenprint, de uitstraling en de distributie van de geboortehoroscoop, indien gewenst tot op je keukentafel.

Bij Momenten van Verwondering kun je gebruik maken van deze dienst, omdat de ervaring leert, dat cliënten breder geïnteresseerd raken en meer verdieping zoeken in de snelle ontwikkeling van hun bestaan in dit bijzondere tijdperk.

Een persoonlijke geboortehoroscoop kan dienen als blijvend instrument voor of na het afnemen van een consult; je leert jezelf goed kennen en je ervaart mogelijk een verdieping, een diepere verbinding  van je mens-zijn, na bijvoorbeeld een wandelconsult, een Labyrintbeleving, deelname aan een mystieke reis of anders, bij Momenten van Verwondering.

 

Het kan dienen als een handige leidraad in jouw proces van transformatie naar eenwording met jezelf, het worden van een wijs mens.

Een persoonlijke geboortehoroscoop geeft daarbij aansluiting en diepere inzichten in wie jij in wezen bent en hoe jij jouw gedrag en karakter uitstraalt naar anderen in je omgeving.

 

Je leert jezelf écht goed kennen.

 

De kunst is, om ook door jouw oude – niet langer dienende patronen heen te prikken, zodat je zelf uit je oude rol kunt stappen, zodat je uiteindelijk als een nieuw ‘her-boren’ persoon naar buiten kunt treden. Opnieuw jezelf worden op een ander, mogelijk hoger niveau van bestaan …

Vermeld in het bestelformulier het volgende:

 

  •  volledige geboortenaam, indien nodig je meisjesnaam. 

  •  je geboorteplaats     

  •  je geboortedatum     

  •  je exacte geboortetijdstip

Mocht je deze gegevens niet tot je beschikking hebben,

dan kun je ze opvragen uit het geboorteregister van de gemeente, waarin je geboren bent.

Aanvraag Geboorte Horoscoop
bottom of page