Je vermiste huisdier opsporen

binding

Van jongs af aan heb ik een speciale binding met dieren, waardoor ik ook op afstand toegang heb tot hun energieveld. In de loop der jaren is deze gave verder ontwikkeld. Hierdoor kan ik mij energetisch verplaatsen in de positie van het dier en kan ik vanuit zijn perspectief zijn omgeving zien en beleven. Ik heb dit specialisme meerdere malen met succes in mogen zetten, om verloren huisdieren op te sporen.

Erik met Indi-Bagel in het jaar 2002. ‘Indi van Indiana’ vertelt het verhaal van deze dierbare hond en vind je in het boek ‘Momenten van Verwondering’, welke je kunt bestellen in het menu van deze website of via bol.com

de gang van zaken

Je stuurt mij een e-mail met een foto met de naam van je dier, het ras, de (geschatte) leeftijd, de zo nauwkeurig mogelijk beschreven plaats van vermissing. De datum van vermissing, het geslacht en je contactgegevens. Alle extra informatie verstoort het proces, om contact te leggen met je vermiste dier. Bovendien worden de signalen die ik van het dier zelf krijg hierdoor troebel.

dierentolk

Ik zend direct nadat je de opdracht met je betaling hebt bekrachtigd, een energetisch signaal naar het dier. Daarna peil ik met tussenpozen of het dier toestaat, om dit kanaal open te laten en of het dier zelf actief reageert of dat het mij mee laat kijken.

inloggen

Als je mij een opdracht geeft in het kader van het gedrag of de conditie van je huisdier/boerderijdier, vraag ik je om mij de identiteitsgegevens van het dier of de groep dieren te geven, zodat ik kan ‘inloggen’ op het energieveld van het dier. Ik wil geen verdere bijzonderheden weten over de mogelijke oorzaak rondom de situatie, omdat die bijkomstige informatie de gegevensstroom naar mij kan vertroebelen.

resultaat

Als resultaat van deze sessies krijg ik meestal een aantal signalen en beelden zichtbaar van je dier waar deze zich op dit moment bevindt. Soms zijn dat beelden, die je direct thuis kunt brengen, zodat je weet waar je dier is. Soms biedt de informatie voldoende houvast, om gericht te gaan zoeken, bijvoorbeeld met een groep vrijwilligers. Berichtgeving per e-mail of whatsapp.

voorbehoud

Als je dier overleden is of zijn ‘wilde’ staat van vrijheid opnieuw ontdekt heeft en niet gevonden wil worden, zal het resultaat minimaal zijn. Maar ook die uitkomst biedt je duidelijkheid.

klik hier voor contact

© Momenten van Verwondering  2019