Je tuin energetisch versterken

***** life coaching *****

Je tuin versterken

Is je tuin overwoekerd ? Staat hij vol met spullen ? Trekt je tuin energie uit je lijf, in plaats van dat hij je energie geeft ? Dan is het tijd, om je tuin energetisch op orde te brengen en te versterken. Je tuin is een spiegel, een klankbord voor jezelf, hoe jij in je vel zit en op dit moment in het leven staat.

energetisch in balans

Je tuin is een verlengstuk van je thuis, een verlengstuk van jezelf. Meer nog dan je huis, dient je tuin je rust te bieden en je energie te geven. In een tuin, die energetisch in balans is, kun je ook je stress laten afvloeien in de aarde. Werken in en aan je tuin maar ook ontspannen in je tuin maakt je hoofd leeg en versterkt je binding met het stukje aarde waar jij woont.

functies van je tuin

Tegelijk met het daadwerkelijk opruimen / opschonen van je tuin, beginnen we met een inventarisatie van mogelijke functies. Welke rol kan jouw tuin voor jou vervullen ?

Op basis van de beoogde werking, wordt je tuin daarna stap voor stap heringericht. Je tuin wordt omgetoverd tot een krachtplaats. Een plek die je inspiratie biedt, energie geeft en nieuwe perspectieven voor je opent.

weerspiegeling

Door zelf mee te denken en mee te voelen over de herinrichting van je tuin en jezelf ook daarmee uitdrukkelijk te verbinden met je zuivere intenties, wordt het herontwerp van je tuin een weerspiegeling van je eigen transformatieproces. Als je de binding met je tuin blijft voeden, gaat er groeien wat het beste bij jou past.

duur en rapportage

Je tuin energetisch versterken, vergt meerdere stappen. Opschonen en inventariseren van functies is de eerste stap. Herontwerp de tweede stap. Daadwerkelijk opnieuw inrichten en onderhoud volgen daarop. Voorwaarde is wel dat je betrokken bent. En je kunt zelf kiezen of je ook de handen uit de mouwen gaat steken of dat je de klus aan mij over laat.

klik hier voor contact

Je tuin dient evenals je huis als een spiegel, een klankbord voor jezelf. Het laat je perfect zien, hoe jij in je vel zit en op dit moment in het leven staat.

© Momenten van Verwondering  2019