Je huis optimaliseren

***** life coaching *****

JE THUIS OP ORDE

Je woont thuis, eet thuis, slaapt thuis. Het huis, dat jouw leefomgeving vormt, dient in haar energie op orde te zijn. Je dient je er letterlijk thuis te kunnen voelen. Je huis is als een spiegel voor je, een klankbord voor jezelf, hoe jij in je vel zit en op dit moment in het leven staat.

hoe werkt dat

Ik stem me af op je huis en je adres en ik onderzoek hoe de energiestromen in je woning lopen met wichelroede en/of pendel. Daarna ga ik belastende stralingsvelden balanceren. De bron daarvan, wateraders of aardstraling, verleg ik of buig ik om, zodat je huis daarvan gevrijwaard is. Verder onderzoek ik of er storende entiteiten of andere velden aanwezig zijn en tref ik maatregelen, om deze te neutraliseren.

indeling & inrichting

We bekijken samen tijdens een consult aan huis hoe we de energie in je woning verder kunnen optimaliseren, door de indeling zo gunstig mogelijk af te stemmen en de inrichting aan te passen.

nazorg

Als er terugval optreedt, laat je me dat direct per email weten. Standaard maken we binnen 4 weken opnieuw contact om te kijken of de verbetering duurzaam is.

duur & rapportage

Je huis optimaliseren duurt gemiddeld anderhalf uur. Indien gewenst lever ik een rapportage met daarin de constateringen, de diagnose, de behandeling en adviezen, om de verbetering duurzaam te verankeren.

klik hier voor contact

© Momenten van Verwondering  2019