Energetische huisreining

***** life coaching *****

In een huis bestaat altijd een energetische sfeer. Deze sfeer kun je met de nodige aandacht naar je eigen hand zetten. Deze sfeer kun je zo mooi of zo lelijk maken als je zelf wenst.

De sfeer in een huis heeft een bepaalde doorstroming nodig. Soms loop je tegen meubels in huis aan, die de doorstroming van energie blokkeren. Het kan ook voorkomen, dat een waterader of een andere vorm van aardstraling, de doorstromende energie in een woning blokkeert. Voor een optimale oplossing hiervoor ben je bij Momenten van Verwondering aan het juiste adres.

Deze sfeer in huis wordt bepaald door invloeden van de bewoners en invloeden van buitenaf.

Invloeden van de bewoners kunnen zijn, de onderlinge positieve/negatieve relationele sfeer, informatie die door TV en andere media binnen wordt gehaald.

Invloeden van buitenaf kunnen zijn, de (tweedehands) meubels en rest van de inboedel, beelden en ander gerief wat bijvoorbeeld bij een kringloopwinkel is gekocht, waar mogelijk nog energie van anderen aan kleeft.

Invloeden van de geschiedenis van de plaats en de omgeving waarop de woning is gebouwd.

Invloeden van oorlog-energieën, die niet volledig zijn uitgezuiverd.

De energetisch sfeer in huis kan ook worden verstoord door dolende zielen en andere (geestelijke) entiteiten.

Bij Momenten van Verwondering vindt een energetische huisreiniging meestal plaats d.m.v. het op een bepaalde manier branden van witte salie in combinatie met het gebruik van de zuivere intentie en de kracht van gedachten. Energie volgt de aandacht en werkt sterk door in het hele plaatje.

Voor de bewoner is het de kunst, om deze sfeer vast te houden voor de langere duur. Dit is wat ik je leer tijdens een consult aan huis. Voor een energetische huisreiniging geldt hetzelfde tarief als voor het consult ‘Je huis optimaliseren’.

klik hier voor contact


Check hieronder een recente ervaring van een cliënt:

Donderdag 26 juli 2018

‘Energy in balance’ 

Wist je dat Erik je huis, zowel binnen als buiten, kan optimaliseren en dat Erik de positieve energie in balans weet te brengen waardoor jij én je huisgenoten zich prettiger gaan voelen?

Ik weet het …

Kort geleden heeft Erik alle ruimtes van ons huis gereinigd met de rook van witte salie.

De aanwezige negatieve energieën zijn verdreven uit mijn o zo vertrouwde leefomgeving, waardoor het energieveld in balans is gekomen.

Vervolgens heeft Erik enkele waardevolle tips gegeven, om aanwezige blokkades op te heffen, zodat de energie kan stromen.

Symboliek ? Ja … na de reiniging mocht ik symbolisch alle ramen openen, om het oude los te laten, een van mijn persoonlijke leermomenten. Hoe mooi is dat ?

‘I feel at home at home’

Dankjewel Erik ? Ik ben blij ?‍♀️ en zeer content over je dienstverlening !

Groet Paars ⚜️

Ambassadeur van Momenten van Verwondering

© Momenten van Verwondering  2019