Disclaimer / A.V.G.

Disclaimer

Momenten van Verwondering / Erik E. H. Verkuijlen / https://www.momentenvanverwondering.nl  als raadgever kan in geen enkel geval aansprakelijk worden gesteld voor ongeregeldheden, naar aanleiding van gegeven raad in de vorm van rapporten en/of consulten aan huis en/of (een) wandelconsult(en). Wanneer u twijfelt aan uw gezondheid, dient u te allen tijde contact op te nemen met uw huisarts. Alle rechten voorbehouden.

Algemene Verordening Gegevensbescherming ( A.V.G. )

Momenten van Verwondering  houdt zich aan de wet bescherming van je privacy.                                        Daarbij hanteren we uiterste geheimhouding naar derden.

Momenten van Verwondering slaat enkel je contact - en consultgegevens op in een pdf bestand, wanneer je een consult hebt afgenomen en/of wanneer je aan een (inter)nationale reis naar krachtplaatsen hebt deelgenomen en/of wanneer je daar toestemming voor hebt gegeven, mondeling en/of schriftelijk.

Algemene voorwaarden en reisvoorwaarden

Wil je jouw geboekte reis annuleren?  Bijvoorbeeld omdat je ziek bent geworden of vanwege familieomstandigheden? Dan kan dat wel maar mag 'Momenten van Verwondering' kosten in rekening brengen. Deze kosten, ook wel annuleringskosten genoemd, worden hoger als de datum van vertrek dichterbij komt.

Momenten van Verwondering mag 50% van de totale reissom in rekening brengen bij annulering na de aanbetaling. Momenten van Verwondering mag 100% van de totale reissom in rekening brengen bij annulering korter dan 30 dagen voorafgaand aan de te maken reis.
Wat zijn je rechten 

Je hebt volgens de wet de mogelijkheid, om je reis over te dragen aan een andere persoon. Dit betekent dat iemand anders in jouw plaats de reis maakt. Het overdragen van een reis doe je door contact op te nemen met Momenten van Verwondering. Dit kan tot 7 dagen voor vertrek. Ook moet de plaatsvervanger voldoen aan de voorwaarden voor de reis. Momenten van Verwondering mag hiervoor administratiekosten in rekening brengen. De informatie op deze pagina staat via een weblink op de factuur vermeld.

 

© Momenten van Verwondering  2019