Cliënten aan het woord 1

12-07-2018

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel hartelijk bedankt voor je tomeloze inzet, je perfecte voorbereiding én jouw onvoorwaardelijke hulp. Jij helpt mij te groeien naar een hoger bewustzijn niveau.

Paars


10-07-2018

Beste Erik,

Wij hebben respect voor de wijze, waarop je gisteren in het hele proces zat. Je liet je niet uit het veld slaan, je was gericht op zuiverheid en je deed alles met respect voor alle partijen. Je koos je woorden zorgvuldig en dat waarderen wij.

M. heeft sinds dagen weer goed geslapen.

Erik, heel heel hartelijk dank voor wat je nu voor ons hebt betekent. Hoe moeilijk het gisteren ook was, het was zeker ook een verrijking om samen met jou weer een stuk duisternis naar het licht te brengen.

Liefs,

Anoniem


04-07-2018

Je sessie heeft bij mij ook echt het een en ander losgemaakt, heel bijzonder 🙂

Anne M.


18-06-2018

Hallo Erik,

Bedankt voor je tijd en rust vandaag.

Nadat je weg was heb ik eerst een uur gestuiterd omdat alles zo mooi op zijn plekje viel. Daarna kreeg ik hoofdpijn, iets wat ik bijna nooit heb. Na even te mediteren was dat weg.

Ik ben trots op mezelf !! Weet nu dat ik goed bezig ben en met je steun vandaag ga ik verder!

Je doet prachtig werk ! Ben daar trots op ! Met je energie kun je vele zielen helpen !

Succes met je goede werk !

Lieve groet,

Anoniem


25-05-2018

Nog bedankt voor al je hulp!

Je hebt echt letterlijk weer het lichtje aangestoken in mij en mijn kern gevoed.

Dank je wel dat ik je heb mogen ontmoeten in mijn leven en voor je onvoorwaardelijke vriendschap!

???????


12-05-2018

Hoi Erik,

Jouw boek is zeer interessant en leerzaam voor ons !

Groetjes,

R. en S. uit U.


23-04-2018

ENERGIE en duiding gekregen …. wat ik al wist. Maar niet minder confronterend.

En dat door een bezoekje van de beste Erik.

Dank je wel.

D. uit T.


19-04-2018

Mijn vriendin Lotte wil je bedanken. Alles wat zij al zoveel jaar tegen mij zegt en waar ik blijkbaar nooit naar luisterde, heb jij met 1 bezoek voor elkaar gekregen.

Het is een klein beetje eng, dat je het zo goed doorziet.

Groetjes J. uit O.


15-04-2018

Hoi Erik

Ik heb je boek zojuist uitgelezen. Een fijn boek in hapklare brokjes zodat je steeds een stukje kunt lezen zonder uren bezig te zijn. Dat vond ik juist wel fijn.

Inspirerend boek wat me het gevoel geeft dat ik echt wel mijn intuitie kan vertrouwen. Sommige dingen paste ik al toe , andere dingen ga ik proberen toe te passen.

Vraag me af of er nog een boek komt met nieuwe verRIJKingen.

Groeten, Corinne B.


03-04-2018

Lieve Erik,

Bedankt voor je geweldige bijdrage aan de lastige situatie, waarin onze dochter is terecht gekomen.

Je bent een kanjer !!!

Anoniem     . . . . .


06-02-2018

Hallo Erik,

Dank je voor je mail, het gaat heel langzaam aan wat beter!!
Ik merk dat er een hele aparte transformatie gaande is nadat je bent geweest. Alsof er een “ lampje” is gaan branden en ik mijn leven als een helikopter bekijk. En mezelf daarin op de voorgrond durf en kan zetten. Het helpt me enorm om de affirmaties te gebruiken die je me gegeven hebt. Ik ben vooral heel benieuwd wat het transformatieproces me gaat brengen!!
Fijn te weten dat als ik vragen heb ik je altijd kan mailen.

Vriendelijke groet     . . . . .


17-01-2018

Hoi Erik,

Met mij gaat het mooi vooruit.

Wat jij mij hebt doorgegeven, heb ik veel van geleerd. Ik kijk ik nu ook veel anders naar dingen. Vooral dat niets toeval is en alles heeft een doel. De negatieve woorden oplettender om dat te vermijden. En mijn puzzel lijkt steeds duidelijker te worden en beter in elkaar te passen.

Erik in iedere geval, nogmaals bedankt. Het was een belangrijke en helpende stap geweest en ook nodig, dat ik contact met je had opgenomen.

Groetjes     . . . . .     en verder wens ik je alle goeds.


Erik Verkuijlen is een ‘navigator’ en hij staat voor Goddelijke timing. Hij is altijd op het juiste moment op de juiste plek met de juiste mensen.

Tessa van Dongen                                                                                                                                                                        Stargate Experience Nederland


klik hier voor contact 

© Momenten van Verwondering  2019